Lite nytt

Lite nytt

Hej på er fina ni & soliga söndag! 

Sitter nu slappar lite i soffan och är verkligen galet trött.. Huvudvärken på besök men det ska det bli ändring på, strax få i mig lite lunch & ta en härlig söndags pw i fina vädret.

Blev också lite nytt i sminkväskan igår, är lite otrogen mot mitt favvo smink (Bare Minerals & palina make up) Men är det något  jag inte kan gå ifrån så är det cover all mix från Make up store. Är så tunn i huden speciellt under ögonen och på det ytliga blodkärl. Är det så att jag får för mig att klämma eller något så får jag direkt synliga blodprickar. har jag inte någon concealer under min make up ser jag så trött ut under ögonen. Inte så jätte kul när jag kollar på kort eller står framför spegeln och sminkar mig hej blåtira ser det ut som under ögonen.

20140316-124536.jpg

Men är det något jag är så är jag en trogen Bare Minerals & palina kund, det kommer jag att vara ett bra tag till. Aldrig direkt haft någon problemhy i mina dar. Jag känner mig bara så fräsch och naturlig i mineral make up (i puder form) Mina favoriter ser ni nedan.

Vad har ni för favorit smink? 

20131002-233908

 

Blev också en ny fin blus från hm lite spontat, fastnade  direkt för den. Gillade den gråa fina färgen & modellen.

20140316-124544.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: