Så blev det

Så blev det

Berätta att jag skulle sitta Fransmodell igår kl 16 och de gjorde jag. Det var kul att få ställa upp, men de var lite tråkigt att få lyssna på en elev som klaga Under 2,5 timme.. Hon orkade & tyckte de var svårt/tråkigt.. Då säger läraren innan jag ska gå. Ja det är jätte fint , men de är bara halva sättet så du vet. Eftersom de var ”volym” skulle det vara mer strån & fylligare. Men Jag är nöjd med resultatet. Det som var lite konstigt bara var att de var en Vidareutbildning så hon hade hållit på med fransar ett bra tag sa hon.. Men men kanske tröttnat på yrket. Som ni vet så har jag min grymma tjej Ribbing som fixar mina och de kommer jag fortsätta med. Detta var en engångs grej eftersom Företaget hörde av sig så ville vara snäll och ställa upp. Eftersom jag inte hade några kände jag att det kunde bara fint så länge de varar. Jag är nöjd & glad att jag fick frågan. Men lite mer fokus & mindre gnäll av tjejen så hade jag accepterat om hon tyckte de var svårt, men håll gärna munnen stängd & sluta gnäll. Vi har 6 Kunder som fick ligga och lyssna på de..

IMG_1910.JPG
Bli mer positiv istället för negativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: