Blåa hjärtan

Blåa hjärtan

Godmorgon på er allesammans!

Vilken tystnad och besvikelsen runt om i Sverige.Jag själv är fortfarande i chock & så besviken sen valet som gjordes i går kväll.Känns inte alls bra att alliansen förlorade detta valår , med sorgen i hjärtat så måste jag säga att jag är så stolt över de åren Fredrik Reinfeldt varit vår statsminister & allt han åstadkommit med de här 8 åren som våran statsminister.

Det är mycket tankar & funderingar som spekuleras runt om i Sverige/världen. Det svämmar över med statusuppdateringar på facebook, instagram, internet över lag, Tidningsartiklar osv.. Mycket saker man vill ha svar på. Vad kommer att hända nu? kommer Löfven klara detta själv utan Alliansen? osv..

Det som skrämmer mig mest är det är hela 13% som röstat på Sverigedemokraterna. SD ligger nu som Sveriges 3e största parti och det är verkligen så fruktansvärt. Det är INGET jag är stolt över. Varför? Jag är Så otroligt besviken på Sverige just nu. Stort misstag har begåtts & jag hoppas verkligen på ett mirakel att det blir omröstning kan ske.

Vi kommer att behöva ha Alliansen vid vår sida för att hålla ihop, kommer Socialdemokraterna att kunna vara starka mot SD? det är frågan. Det som vore en fantastik lösning/drömmen är om Socialdemokraterna går ihop med Moderaterna och blir starka tillsammans. Det skulle skapa något bra av det hela. Tyvärr så är det bara ett önsketänkande men det skulle verkligen vara något bra. Istället för att vara emot varandra kan ni väl gå ihop och samarbeta med varandra. Skapa lycka och glädje. Löfven kommer att behöva hjälp & samarbete med något alliansparti för att inte låta Sverigedemokraterna bli vågmästare. Kom igen nu och skapa samarbete med varandra Löfven.

Fredrik Reinfeldt du har skapat något bra i alla dessa år! Stolt över att vara blå, väck mig när moderaterna är tillbaka!

♥♥♥

IMG_2294.JPG

IMG_2295.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: