Sockerbitar

Sockerbitar

Tankeställare kanske? Kom till gymmet ikväll och där hade dom ställt upp hur mycket socker det innehåller i viss mat, godis och drycker innehåller. Det är väldigt bra att ha ett litet hum om vad ex en red Bull innehåller. Det är gott i bland men de måste vara med måtta. Håller man igång träning och äter rätt kan man oftast äta det mesta. Jag kan absolut köpa mig en joggi ibland eller red bull även någon gång på en helg köpa en chokladkaka men jag är ingen direkt godis tjej så jag själv kan tycka att jag har hyfsat bra disciplin på mig när de gäller sånt. Men nu ska de gå mot hösten & ännu mera träning, höja graden på träningen och äta rätt var 3e timme. Dags att ta tag i hårdträningen Usch man blir inte speciellt sugen på något utav detta nu. För mkt socker och de ser inte så speciellt gott ut.

IMG_2382.JPG
Blev iaf ett skönt träningspass ikväll. Intervall 30 min ,lätt med ben, stuss & stretch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: