Snart tillbaka till det

Snart tillbaka till det

Hello på er mina fina!

Jag vill TRÄNA NU, vilken pina de är. Snart är jag på fötter igen och tänker börja träna igen, som ni ser och säkert läst så har jag mest tagit promenader den senaste 2 veckorna… Känns så tråkigt, men kroppen sa ifrån & jag har varit hos läkarn , dom har kollat mina värden osv.. Allt har sätt bra ut, Men jag måste starta igång försiktigt nästa vecka. Jag hade satt igång med träningen för snabbt så det ökade trycker i kroppen & jag började blä näsblod , yrsel osv.. Så ja jag måste bara vila upp mig ordentligt innan jag börjar köra på den nivån jag var innan jag blev förkyld. Då blir allt bra(Jävla nålar i armarna haha, är verkligen som ett litet barn när de kommer till blodprov) usch undviker de helst..

IMG_2803.JPG

IMG_2805.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: