Träning

Träning

Nu sitter jag på min 30 minuters rast och dricker en kaffe ,läser lite bloggar & kollar inredning hem. Gud vad jag vill köpa saker. Så himla roligt att få så mycket inspiration. Vill göra klart allt hemma nu. Ska dricka upp mitt kaffe nu innan jag ska ha min nästa kund Så jag får mer energi för att jobba till stängning. Ikväll efter jobbet blir de ett lättare Konditionspass Och mycket stretch på träningen. Blir alltså mitt andra träningspass för idag, Känner att de behövs:) I morse blev de bara fokus rumpa & baksida lår. Så lite kondition på de är skönt.

IMG_3208.JPG

IMG_3210-0.JPG
Ni borde testa dessa grymma armband från Energy armor Sweden. Dom är både sjukt snygga, skönt att ha på sig och de ger mer förändring än du tror. Är du osäker? Var inte tveksam att testa. Du kommer inte att ångra dig. Här kan du köpa dom på länken nedan kan du läsa mer om dom och få mer information.
För mer info om ea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: