Vardagslyx

Vardagslyx

Vilken dag, onsdagen har gått i ett & nu känner jag att de kommer ifatt mig. Ligger nu nerbäddad i sängen med pH på paddan , en kopp te och massa mys med lilla Vovvisen.

Idag har jag verkligen hunnit med massor, Ett skönt lugnare träningspass på förmiddagen , fått en snygg bränna innan jobbet (spraytan) en lång arbetsdag, direkt efter jobbet på lucia firande på lille syrrans skola. Slutet av dagen blev de att få mina naglar fixade av goa Maria. Åååh de känns verkligen så skönt att jag pysslat om mig själv lite. Man behöver verkligen unna sig lite vardagslyx ibland. Då känner man sig så fräsch och fin.

IMG_5255-1.JPG

IMG_5263.JPG
Vill ni se mer av hennes snygga naglar och priser gå isf in på Facebook sidan glans & Frans samt
Instagram för fler bilder glans.och.frans

IMG_5247.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: