Känslan

Känslan

Gårdagens träning som 24 åring kändes de tyngre & jobbigare? Nejrååå känner mig ung & Pigg haha. Däremot körde jag helt slut på mig. Blev pw på löpbandet i 15 min snabbt tempo, därefter intervall / intensiv löpning i 30 min. Blev ben, rumpa & mage på kvällens träningspass också. Avlutar alltid med stretch. 1,5 timme blev de på nordic Wellness.

(null)

(null)

Dock blev jag illamående , kallsvettig & helt Skakis efter passet. Var så himla läskigt. Men efter vatten och fått i mig lite att äta så blev de bättre. Men de kom tillbaka under natten. Vaknade helt kallsvettig och öm i rygg och bröst. Vad är detta?? Vakna helt panikslagen. I 3 nätter har de hållit på så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: