Ta en funderare

Ta en funderare

Det är lätt att vara för snäll & hjälpa människor , men ska det vara så svårt att få något tillbaka? Menar då inte mot betalning eller saker utan tacksamhet går alldeles utmärkt!

Från min sida är det en självklarhet till att man ställer upp & hjälper till den mån man kan. Men ibland är de bra att tänka till innan också. Att öppna dörrar för folk som inte visar tacksamhet tillbaka känns såklart aldrig bra. Det är en smäll i bröstet.

Tänk på det mina fina läsare <3

♦♦♦

1966808_10152431160670963_4589677852632127646_n

 

Ett svar på ”Ta en funderare

  1. Bra skrivet, allt för vanligt tyvärr, många ser bara till sitt eget bästa, när dem fått hjälp så drar dem vidare, för att tyvärr utnyttja fler! Ödmjukhet där Man ger och får vinner i längden. Å utnyttjandes straffar sig alltid inom sinom tid! Kör gumman kör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: