sunny sunday

sunny sunday

Godmorgon godmorgon <3

Ligger i sängen och tittar ut på den klara blåa Himeln & hur solen börjar komma. Helt fantastiskt med sol & klart väder. Ska alldelesstrax gå upp & fixa lite frukost åt oss. Idag blir de en skön söndag med att ta en skön promenad , träna & åka iväg på lite små ärenden. 

Igår lördag var de en fullspäckad dag, tvättdag med Razmus , vi åkte iväg med mini på kloklippning. Sen åkte vi till nk en stund för en kaffe & runda med Emma där inne. Super mysigt, klockan sprang iväg som vanligt mot kvällen. Sen kom Kevin & Ellinor hem till oss , då blev de god thai mat ,vin & Melodifestivalen. Underkvällen droppade även emma & William hem till oss  också. En dunder mysig & spontan dag.  Hitta en härlig bild på mig & Ellie. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: