Underbar känsla 

Underbar känsla 

Hej mina fantastiska läsare! 

Känner mig väldigt lycklig & glad, solen skiner humöret är på topp. Lugn & avslappnad, en lördag som denna är guldvärt. Att få vakna upp brevid dessa två underbara liv är bland det bästa. Hoppas eran lördag har börjat lika bra som min, en god & nyttig frukost. Promenad , (no stress) bara mys & ta lite som dagen kommer. Har njutit ute på balkongen med snuttis , druckit kaffe & snart iväg för en stan runda med David, emma & William. Kommer blir cozy! Ikväll väntas träning med älskling sen får vi se vad lördagen har att vänta. 

Ha en fin dag allesammans <3

Paulina TIPSAR om en nyttig proteinsmoothie.

– 1,5 dl havregryn 

– en tesked raw kakao 

– 1 dl protein pulver 

– ytterst lite chiafrön 

– 1-2  dl mini mjölk beroende hur man vill ha den. 

– 1 rått ägg. 

När man kör en liten sats som denna som är för en person men delar på två  Så kan man ta 1 knäckemacka med magert pålägg. Annars blir de för lite man får i sig. Gör du denna till dig själv alltså en person då är de de bara de du ska få i dig. Annars blir de för mkt. 

Frukt – Ananas står oftast alltid på min frukost. 

One thought on “Underbar känsla 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: