Today 

Today 

Söndagkvällkväll redan, helt galet tiden springer iväg. Ligger nerbäddad i sängen med täcke & kudde. Såklart mina bästa brevid mig också. Dagen har gått väldigt fort, fast planerna har gått från de ena till de andra. Med väldigt kort varsel. skulle bli ikea men tiden gick & det tog långtid innan Iprenen gav verkan , även Träning , ett möte som jag inte orkade pga mensvärken. Men kände att Jag inte riktigt kunde fokusera så bra med den smärtan. så blev bara vila hela förmiddagen. Sen skulle jag & älskling pallra oss iväg till Täby för att komma ut lite & för att fixa byxor till honom. Blev även spontan sällskap av Kevin & Ellinor på Juice bar och en stund på dagen. Fin & solig dag förutom att jag varit lite gnällig ( ogillar mensvärk skarpt).. Har varit Så fint väder idag så kunde inte legat inne & kramat kudden hela dagen, behövde göra något för att tänka bort smärtan. Men men . Blev också goda proteinpannkar som Kevin gjorde idag innan vi skulle förbi Razmus familj på lite söndagsmys. 

Förresten har ni tips på hur man kan minska på den extrema mensvärken? Önska att de fanns någon mirakel medecin. 

Hoppas ni haft en underbar dag fina ni. Nu måste jag sova så jag är piggare i morgon. Puss & kram fina läsare. Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: