uppdatering

uppdatering

Lite snabbt om helgen inklusive måndag. Vad har man gjort i helgen? Jo det har gått i ett , full fart men kul. Blev myskväll med älsklingen i fredag, haft myskväll hos Kevin & Ellinor, åt super goda protein cheescakes som dom ha gjort (receptet som jag la ut här om dagen som jag hittade på the fitness internet) ni MÅSTE prova. Har blivit en stan runda , hunnit med ett möte. Mello kväll med vänner & älsklingen. Hunnit med träning & även hunnit med Täby med härligt sällskap. Lite kortfattat om helgen <3

Magträning stog på måndagens träningspass med Razmus. kändes riktigt bra.

Vilken ide dom hade, fina cheescakes i formar i sen små fina hjärtan av jordgubbar. Föredrar deras botten mer , mycket nyttigare än den jag la ut. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: