trevligheter i veckan

trevligheter i veckan

Hej mina fina!

Hoppas allting är bra med er, själv är de bara bra. Tyvärr har jag inte bloggat så mkt denna vecka (bloggtorka) ne men jag vill skriva av mig men har verkligen varit helt slut & släppt mobilen.  Har jobbar, varit i väg på roligheter efter jobbet & tränat. Men nu är det lördag & de innebär ingen stress för mig. Utan bara ta dagen som den kommer. Hur skönt som helst.

Här kommer lite bilder från i torsdags när David hade en avslutningsträff på Boquerian innan han flyttar till china  town.  Trevligt gäng , mkt prat & skratt. Såklart skön musik, but no alcoholic för mig. Upp på jobb 07.00 dagen därpå. Nedan kommer även bilder på fredagskvällen hemma hos Elli. En riktig tjejkväll med tjejsnack & gottigheter.     

One thought on “trevligheter i veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: