Påsk fredag 

Påsk fredag 

Godmorgon mina underbara läsare! 

Uppe med tuppen idag denna mysiga påsk fredag, som också innebär röd dag (ledighet för många). Har varit ute på en morgon  promenad med lilla snuttan i vårkylan. Nu få i mig min fräscha frukost innan träning väntas. Är ledig idag så de känns så himla bra att starta dagen i lugnt tempo. Blir att träna , handla lite mat, åka hem till älsklingen som vi åkte ifrån för några dagar sen för att åka till min familj & jobba. 

Vad ska ni göra för mysigt i påsk?

Jag Tänkte ha en liten påsk tävling snart , så håll lite utkik här på bloggen hur du /ni ska gå till väga &  vad för kul. 

GLAD PÅSK MINA FINA! Xoxo mini & Paulina 

  

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: