Vilken fin dag

Vilken fin dag

Vilken fantastiskt fint väder man vakna till denna underbara lördag. Blev en skön sovmorgon sen promenad med snuttan i solen. Ska strax stoppa i mig lite lunch innan jag ska ut på en skön pw & tjejsnack.  Efter en fullspäckad arbetsvecka är det super skönt med en ledig dag.

 

Bilden säger inte så mycket för dig kanske , men för mig säger den rätt så mycket.

Ta vara på dom du har nära om hjärtat & vänd inte ryggen åt. Alla är olika , tycker olika & har olika känslor. Ge personen en chans att våga visa vem den är innan du vänder ryggen åt. Acceptera varandra och våga vara olika. Man måste våga lära känna varandras sidor och tycka om personern som den är. Någonstans i varje människas kropp finns det en guldklimp & kanske är det den personer du minst gav en chans kanske är den som får dig att må bäst i slutändan. Var ärliga och ta vara på varandra.

Don’t say it if you don’t mean it

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: