Vilket protein använder du?

Vilket protein använder du?

Det med att hitta det rätta proteinet som passar just dina önskemål kan ibland vara knepigt. Eller egentligen inte men det finns en uppsjö med olika märken & olika smaker. Från min egna uppfattning så tyckte jag själv att det var svårt att hitta kosttillskotten när jag började införskaffa det. Jag läste mycket på internet, frågade vänner & bekanta om vilket dom rekommenderade. Provade alla möjliga olika protein sorter innan jag hittade mina favisar. 

— > Du ser dom nedan —>

Är det första gången eller att du precis är ny med att införskaffa kosttillskott är det viktigt ”tycker jag” att hitta det rätta kosttillskottet som passar dig. Man vill ibland ha protein för ökad muskelmassa, o kalorier, slim shake protein för viktminskning. Läs på innehållsförteckningen & vad det är bra för. Fråga om en test & prova 1-2 ggr hemma. Alltid bra att prova, alt köp en mindre burk som håller någon månad för att se om du gillar den i längden. 

Mina favoriter är WHITE ONE proteinet & micro whey active protein från SELF. Jag använder dom till olika tillfällen som passar mig bäst i smaken. I frukost shaken använder jag mig av SELF proteinet & efter träning. Slim shake proteinet från White one använder jag som mellanmål & efter ett träningspass. Om jag heller inte hinner fixa någon mat till lunch tar jag favoriten i vanilj smak till lunchen istället. Eftersom det kan användas som en eller fler måltider på dagarna.

Tränar du mycket & intensivt behöver du få i dig protein, tänkt på det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: