Jobbet i Norrköping

Jobbet i Norrköping

Denna helg har det varit jobb i Norrköping på dans sm, har varit fullfart hela helgen. Frukosten på elite hotell var 10 av 10 men resterande av hotellet var verkligen en sjukt stor besvikelse. Kommer aldrig att bo på elite i Norrköping igen. Elite har alltid varit bra med en grym standard & bra personal. Men Det här var verkligen katastrof … 5 rum på ett dygn. Ett skämt & helt vanssigt , orkar inte ens förklara men vad ni än gör boka inte övernattning där. Men kan verkligen säga att det har varit en helg med mycket skratt & galenskap. 

Fina frukosten får 10 poäng iaf!         

One thought on “Jobbet i Norrköping

  1. Låter inget vidare.
    Ni skulle bott på The lamp hotell istället.
    Ett designhotell med bästa restaurangen i stan.
    Gå in på deras hemsida o kolla deras sjukt fina hotell.lovar att ni inte blir besvikna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: