Nytt till skönhetsskåpet

Nytt till skönhetsskåpet

Mina nya produkter från xbeauty har kommit, så glad att jag hann hämta ut paketet innan resan. Den fantastiska nagelbandsoljan & den perfekta rese hårborsten låg i paketet.  

 Nageloljan är gudomlig, den känns så fräsch, doftar gott & är inte alls för rinnig. Utan väldigt lätt att aplicera på nagelbanden. Den får även plats väldigt lätt i nessesären. Rekommenderar denna olja, det Finns i fler olika dofter också. Men ville pröva den här först. Fler kommer jag införskaffa , kommer även bli en produkt som får följa med i resväskan till Mallorca . Här kan du beställa oljan/oljorna (glöm inte bort eran Rabattkod vid beställning BLOGG10 ) där får ni 10% på alla era beställningar.   

  Först var Jag lite osäker på borsten när den kom i mitt paket jag hämtade ut här om dagen men vid prov av den så kan jag säga att den var grym. Den borstade ut tovor & gick lätt igenom håret utan trassel. Den är så smidig att ha med sig i väskan på jobbet, i träningsbagen, utgångar eller varför inte med på resorna. Den tar verkligen ingen stor plats. Den får också följa med till mallis.  glöm inte bort eran Rabattkod vid beställning BLOGG10 ) där får ni 10% på alla era beställningar.   Beställ här 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: