Love forever styling

Love forever styling

Hej mina fina läsare! Hoppas allting är bra med er, själv är det prima. Lovade att visa mina nya fina saker från Lover forever som blev nytt till min garderob.

2 saker jag tänkte börja med att visa, ett nytt super fint hårsmycke som jag är otroligt nöjd med. Smycket heter cleopatra headband . Hur snyggt är det inte att smycka håret? Jo super fint, man kan klä sig väldigt simpelt , snyggt , vardags men ändå sätta en liten extra glimt i outfiten med detta fina  smycke. Något som jag kommer använda en hel del denna sommar.  Även den fantastiska blusen kommer från Love forever som jag blev helt kär i vid första ögonkastet. Det var bara ett måste att införskaffa detta. <3 Blusen hittar du här 

Men det var inte det enda som fick följa med hem utan det finns en super fin kjol & kavaj också , men tänker visa er det senare. <3

Vill ni ha något kvinnligt, elegant men ändå väldigt sött i sommar ska du kolla in hemsidan & beställa redan idag.
e smycke DSC04448blus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: