Dagen i full gång 

Dagen i full gång 

Hej alla underbara läsare, hoppas allting är bra med er. Jag mår iaf mycket bättre och förkylningen börjar lägga sig. Febern är borta & halsmärtan är över, äntligen!  Det har varit tuffa dagar utan träning.. Men idag efter 7 h jobb fast klistrad framför datorn full av jobb trotsar jag vilan & vill ta en skön pw med försiktig intervall. Blir att sätta mig med jobb efter det i 3 h som jag bestämt. Ska göra klart allt på dagens lista. 

 

Dags att komma igång igen efter 1,5 veckas vila. 

Ni har väl inte missat veckans erbjudande på CARINO SPA & CLINIC? Kolla in Facebook sidan för att läsa mer om det , likaså instagram sidan Carinobyglenza .  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: