Förslag på vitaminer? 

Förslag på vitaminer? 

Godkväll härliga ni!

Idag har dagen gått i ett, blev en skön cykel tur tidigt i morse till modemässan , därefter cykeltur hem , hopp in i bilen för lite shopping av målarfärg till vägg & tak. Nu jäklar är det  dags att sätta fart med vardagsrummet. Tiden springer iväg och vi har pratat om att måla om & fixa tapeter innan vintern men den är ju snart här och det här pratade vi redan om i våras. Jag är den som vill göra det nu nu nu medan den andra partnern är tvärt om. Så nu när vi kom till skott känns det så skönt. Dock lever man i en röra och det får man lite smått panik av men de är inte så länge så det är bara att finna sig i det. 

Efter en vecka full med jobb & längre pass , 5dagars hårdträning med kondition & styrketräning så blev det en vill dag från gymmet. Men i morgon väntas ett hårdpass eftersom det varit en dag vilande.

Känns så fantastiskt att vara tillbaka till de underbara rutinerna , klockan ringer 05 – 05.30 , därefter mot jobbet lämna av grejerna & sedan träning innan jobbdagen startar. Känns så skönt! 

Därefter känner jag att jag skulle behöva något av något slags vitamin intag, är helt slut på kvällarna , varför är jag så trött? Räcker att jag lägger mig i soffan så känner jag hur blunder kommer direkt.. Har ni förslag på vitaminer?   

 

Ha en kanon kväll allesammans <3 

2 svar på ”Förslag på vitaminer? 

  1. Jag provade blutsaft och den hjälper jättebra. Började även fixa gröna smoothies och dricker det en gång om dagen. Känner mig mycket piggare och har ork i kroppen hela dagen ???

  2. Jag kände mig också väldigt trött innan. Jag provade att dricka aloe vera gel och känner mig mycket piggare idag. Tar också tillskott som tex omega3, argi + för att få mer energi och therm som är bra när man tränar. Kolla in min hemsida så kanske du hittar något att prova 🙂 om du inte är nöjd så får du pengarna tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: