Lycklig tjej 

Lycklig tjej 

Är så oroligt lycklig som har så fina människor runt om kring mig. Min fina sambo/pojkvän överraskade mig här om dagen med ett underbart armband från det fina märket Michael kors , jag blev så otroligt glad. Det var för att vi firade 4,5 år tillsammans den veckan. Fick även ett fint kort & mys middag. 

Men på tal om att få fina saker (bli överraskad) min underbara vän Ester kom över i fredags på myskväll , mat , fredagsfilm & mys med massor av skratt. Inte nog med ett gott sällskap så fick Jag en sååå fin skjorta i märket ralp lauren. Vilken underbar vän , blev så himla shockad & visste inte vad jag skulle säga. Vilken lycka att bli överraskade ,det tog tid innan jag smälte det & visste inte riktigt hur jag skulle vara. Blev så rörd av det hon sa & den fantastiska skjortan. Bästa Ester vet verkligen vad jag gillar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: