I’m back 

I’m back 

Känslan när man börjar komma tillbaka till sin ”kropp” är ett fantastiskt ögonblick. 

Det var både possessivt & negativt att jag blev sjuk några dagar. Dels för att jag går med det så långdraget när jag väl blir dålig och aldrig bryter ut ordentligt men denna gång bröt det ut , jag för engångskull låg hemma nerbäddad i  en hel vecka. Med Snuva , hög feber  & så himla svag i kroppen pga av förkylningen. Så hann vila upp mig ordentligt. Det negativa var att på ca 14 dagar hinner kroppen tappa en del i kroppen men nu är jag tillbaka. Jag har börjar äta rätt samtidigt som jag har mina unnardagar & jag gör något utav träning varje dag. Antingen blir det ett grymt pass på gymmet, intervall runda ute eller en skön promenad ute i naturen. Känner att jag blir så mycket piggare i kroppen i den friska luften. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: