Tisdagen är här 

Tisdagen är här 

Det innebär att det är jobb som gäller , hemifrån sitter jag på förmiddagen & pysslar med socialameder så som Facebook , instagram & hemsidan.  Det är en ny vecka med nya härliga erbjudanden på Salongen. Våra kära elever utbildar sig nu inom ansiktsbehandlingar & fotvård. Den här veckan kan man unna sig en riktigt härlig lyx behandling för halva priset. Hur bra är inte det?  Om du är sugen på att unna dig de idag kan du ringa till salongen i Eskilstuna & boka in det! Telefon nummer 016-148522! Först i kvarn som gäller för att få detta kanon pris.   

Idag väntas även en dag i lokalen som håller på ordningsställs innan de är dags att ta dit människor. Så himla taggat till tusen. Ska bli riktigt kul! Blir även veckans andra träningspass på Nordic wellness senare i eftermiddag efter jobb och så! Svettas ut ordentligt Precis som gårdagens cardio & rump pass.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: