Så startar jag min dag på bästa sätt 

Så startar jag min dag på bästa sätt 

Godmorgon på er ! 
Tänk att det är fredag igen , det innebär denna helg ledigt för mig. Ska verkligen vila upp mig ordentligt. Som det ser ut nu så ska jag rida i helgen hos min bästa madde. Det kommer bli så mysigt & ska även träffa fler av mina fina tjejer. 

Vaknade idag pigg & lite mör i kroppen efter att jag ramla ner för trappen igår .. Haha nu efterhand Kan jag skratta , men satan vad ont de gjorde. Men blir att gå till träningen på ett mkt lätt pass sen väntas jobb . Be strong girl . 

Vad som får mig att få den där extra energin en ny dag. Det är att starta en ny dag är att vakna upp med mina bästa älsklingar & äta en god , nyttig frukost! Hälla upp en extra kopp kaffe & bara njuta av fina förmiddagarna . 

Jag älskar frukost , det är det absolut viktigaste målet för mig. Äter jag en bra frukost mår jag bra , energinnivån i kroppen är på topp, blodsockret är bra & jag orkar med en hel arbetsdag , samt träning. Det behöver inte alltid vara en lyx frukost med allt på bordet , för det mesta är det havregrynsgröt , smoothie eller ägg, bananpannkaka . Därefter ta en morgon promenad med vovven Sen träna. 

Äter ni frukost? 

Om inte varför? 

   
 
Ha en fin fredag rara ni! Puss & kram 

 
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: