Celsius event för nya smaken

Celsius event för nya smaken

   Efter jobbdagen åkte jag till lejon studio till bäst bingo & Viktoria samt Celsius som höll till där. Det var nämligen Celsius event för den nya smaken hallon/acia . Så himla god smaaaak! Sjukt god <3 ni måste prova denna. Helt fantastik, den smakar verkligen hallon dricka. På plats var det även massor av härliga människor man stötte på. Mötte upp David & minglade runt lite. Träffade även min fina Lisa som var på besök i Sthlm samt fler bekanta ansikten. 

Efter eventet blev de utbildning inom (hudvård) & sen ett glas vit vin med tjejerna innan hemgång. En liten snabb aw. Var hemma vid ca 22 tiden så det var alldeles lagom. 

    
   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: