Happy birthday darling

Happy birthday darling

Idag är det ingen vanlig dag för det är min underbara pojkväns födelsedag. Hurra hurra på din dag mitt hjärta, idag är det din speciella dag!

Att komma in i sovrummet med en nyvaken morgon hes röst & sjunga  födelsedags sång för dig & se dit oroligt underbara leende sticka fram fast du är så nyvaken & trött är fantastikt. Att få överraska dig med det bästa , ge dig en mysig  frukost på sängen & även få skämma bort dig betyder så mycket för mig. Du är värld det bästa, vet att presenter inte är det viktigaste i livet men att jag kan ge dig det jag vill & kan ge dig är viktigt för mig!

Du är min sambo, min pojkvän, min livskamrat & världens bästa vän! Min andra halva som får mig att må så bra. Älskar dig av hela mitt hjärta min pris , GRATTIS PÅ DIN DAG ÄLSKLING ! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: