Snart på banan igen 

Snart på banan igen 

Godmorgon på er allesammans! 

Idag blev det Passions joggi , bär & stekt ägg som stod på torsdagens frukost bord hemma. I loooove breakfast!!! Snart ut på en skön pw i vår vädret med hunden också. 

Som ni säkert sätt så har ju inte det blivit att jag varit på gymmet så mkt för att jag inte är riktigt kry än. Det känns så uruselt … Dom som känner mig vet att jag brinner för träning. Jag vill kunna köra 110% när jag tränar , men det är inget jag kan göra just nu… :/ såklart känns det tråkigt. Men har varit ute mycket i naturen kört lite Enkla övningar med kroppsvikten samt kört pw & intervall rundor försiktigt. Jag hoppas snart jag blir helt frisk. då jäklar ska jag köra Som tusan på gymmet. 

Idag väntas jobb i Sthlm med mina härliga kollegor , det ser jag så framemot idag. 

Ha en helt underbar dag alla fina! 

   
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: