Carino Stockholms fillers och botox dag 

Carino Stockholms fillers och botox dag 

Då körde vi strandbryggan Igår efter en kanon dag på salongen , botox & fillers dag tillsammans med Amandakliniken! Vilken dag , vilket håll igång det har varit på salongen Carino Stockholm som ligger på söder. 

Har ni tankar & funderingar på att göra fillers eller botox rekommenderar jag stark att gå till Amanda. Hon är fantastiskt duktig & proffsig på alla sätt. Alla blev så fina (alla var redan det från början) men det blev verkligen det där lilla extra piffen. 

Hon hjälpte mig med en liten filler i läppen där jag haft en ärrvävnad & det blev så fint. Såklart man är lite svullen nu men det lägger sig om ett par dagar. Trodde inte det gick att göra något åt det men hon löste det så perfekt. Går hellre lite svullen nu ett tag & får ett fantastiskt resultat som dämpar ärret. Besök hennes sida här & lär mer om hennes behandlingar, är ni sugna att piffa upp något från åderbråck , läppar, linjer osv tveka inte att höra av er. Här kan ni kolla på hennes hemsida Amandakliniken . 

Efter en dag med jobb blev det 3 fantastiska möten , det är mkt kul som händer just nu. Nästan för mkt så det inte går att ta in riktigt. 

Gårdagens outfit Ser ni nedan! Ljusa kläder har jag verkligen fastnat för. Kan också säga att Strandvägen 1 har blivit mitt absoluta favorit stället , 10 av 10 poäng. Dels personalen , såklart maten, drycken & inte nog med att det ligger på bästa läget en sommar dag. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: