En lugnare måndag 

En lugnare måndag 

Hej Goa ni. 

Vilken slappar dag det är idag igen för mig… Dag två på min kurerar dag, har kunnat ta mig ut idag efter mycket stök, suck & bökandet. Pga smärtorna i ryggen kan jag inte göra allt för mycket tyvärr. Idag saknar jag träningen mer än något ..men de får bli försök igen lite senare med en långsam promenad. Iaf någonting! 

Har iaf tagit mig ut & gått lite men mer än så klarar jag inte av.. Vem springer ner för en stentrapp när de regnat ute? Jo jag.. Ryggraden mår inte bra kan jag säga. Även höger armen är blå & fotleden är inte 100 heller.. 

Tårarna har till & med kommit när jag försöker resa mig upp men idag har de gått lite bättre. Smärtan är obeskrivlig, bland den värsta vurpan jag gjort . Hur klantig är man inte. Har iaf sån tur att världens bästa sambo hjälper mig här hemma. 

Kurerar måndag med min älskade hund, sen frukost & snart film. Hoppas ni haft en underbar helg & att eran måndag blir kanon. Förhoppningvis är jag på benen för roligheter när fina vädret är framme. 


Today breakfast <3 //Paulina Tigerfalk 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: