Glöm inte bort att ge dig själv lite extra lyx 

Glöm inte bort att ge dig själv lite extra lyx 

Efter fantastiska dagar i med mitt hjärta har man kommit hem till verkligheten. Tyvärr åkt på rethosta & en lättare förkylning men tyvärr är det nog efter att vi badade i Lomma & gick i blöta kläder ett tag efteråt .. Tanken var inte att bada så handdukar hade vi inte haha. Men hostan är inte nådig så blir att ta det lungt med löpningen. Men iaf för att komma dit jag ville så ska man verkligen unna sig lyx, det där lilla extra lyxen som man inte gör varenda dag. Äta gott när var & hur man vill , tänka bara på sig själv /oss . Ha sina egna morgon tider & ja bara vara till tusen. Bara ta hand om varandra & ta dagen som den kommer. Det har blivit mycket , mycket god mat , goda viner & champagne. Promenader , shopping , Danmark , Båstad Lund och såklart Helsingborg där vi bodde på Elite hotel Mollbergs Så mycket glädje & kärlek till denna resa med världens bästa människa. Så glad att vi även han träffa Emmy & Henke i Lund ,även fina Lisa i skummeslöv & Båstad.   

Här kommer det iaf bilder från resan , 4 ställen på 5 dagar , vi Bodde på samma hotell alla dagar men åkte runt en del & besökte lite olika platser på dagarna. Här kommer det några bilder med system kameran & några från mobilen men det kommer kommer massor av systemkamera bilder sen. Har tyvärr inte datorn på mig nu. 

Puss & kram /Paulina 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: