Frukost 

Frukost 

Frukost snack! 

Är du en person som inte Har aptit för att äta frukost på morgone? Vad är det som gör att du inte väljer att äta det ? Är du inte hungrig ? Är det något som gör dig illa till mods? Ja det finns massor av frågor jag vill ställa till dom som inte äter frukost på morgonen.

För mig är det ett ABSOLUT måste att göra på morgonen. Det är bra för bl.a. Blodsockret ,hälsan, hjärnan , förbränning osv osv.. Att starta dagen med en god , fräsch & nyttig frukost får mig att må bra. Jag känner mig så pigg & allert. Frukost & bl.a. Morgon träning är en väldigt bra start på en ny dag. Även hur trött man en är så är det bara att tvinga sig upp. Jag kan garantera dig om att du kommer uppleva kroppen i ett annat typ av tillstånd. Rätt frukost , promenad , gym i något slag får även kroppen att rensa ut gammal energi till ny fräsch. Hjärnan , kropp & själen orkar mer en jobb dag .

Har du svårt att äta frukost eller tycker de tar för mycket tid av din morgon? Gör det isåfall inte så avanserat ,gör det enkelt. Koka några ägg dagen innan , lägg in banan i frysen & förbered morgon smoothie .. Det tar dig bara några minuter att fixa i ordning de.. Högst 5 minuter av din dyrbara morgontid. Kan nästan lova dig att du kommer känna mer puls & motivation om du får i dig en bra frukost.  Om det är så att kroppen säger nej gör lite mer avanserat & locka ögonen med en fin frestande måltid. Lägg några extra minuter på att göra något fint på frukostbordet. Bär , bananpannkakor , smoothie i dess olika form. Någonstans rätterna kommer hjärnan att reagera på och få mer aptit för. Prova dig fram!

Såhär såg iaf dagens onsdags frukost ut för mig innan jobbdagen startade igång. Ha en underbar dag & njut av solen till tusen// Paulina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: