Menorca

Menorca


SOLSEMESTER! 

Hej mina underbara. Har varit lite frånvarande med bloggen ett tag.. Men ska ändra på de, hade tänkt Starten av resan men nätet är sådär på hotellet så blir inte så mycket internet för att blogga & lägga upp bilder. Men ska försöka göra något mer denna resa iaf. 

Nu mår man kan jag säga , njuter till tusen med min fina pojkvän på en liten ö i Spanien som heter Menorca. Jag har verkligen blivit såld på denna lilla ö. And I just Love IT , träningsrundorna är grymma, beachen är mer än perfekt & vattnet är fantastiskt! Maten här är amazing! Ja ni förstår 10 p.  

Vi äter underbart god mat ,njuter av härliga värmen & bad. <3 lite bilder från våran fina resa. Mer kommer sen! 


Puss & kram Paulina 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: