En helg med dessa 

En helg med dessa 

Hej fina ni! 

Välkommen underbara måndag, en ny arbetsvecka som är fullspäckad av arbete & träning, samt lite andra planer som håller på planeras.. Jag ser verkligen framemot denna vecka, en vecka som ser ut som de andra veckorna men ändå känns de så bra & är redo att starta veckan med ett glatt humör. 

Det har verkligen varit en bra helg med storfirande för älskade pappa i fredags som fyllde hela 50 underbara år. En riktig brak dag full med överraskning för bästa pappa! <3 älskar dig så mycket

I lördags var det en underbar kväll med min fina vän Lisa & min älskling. Vi var och käkade räkor på bästa Urban deli som ligger på söder. Sen underkvällen kom goa Emmy & tog ett glas rött med oss . Fina vänner man har, blir så lycklig! Maten är så fantastiskt god där!! Muuums. Blev mycket prat & skratt med mina fina. Denna kväll var verkligen behövlig, var en rätt jobbig dag så det var bara att pallra sig ut ur lägenheten & få fram ett leende på läpparna & de var absolut inte svårt när jag väl träffade upp dessa 3. 

I söndags blev de en kreativ dag med målande hemma för mig själv. Sen Ikea, rusta & storhandling med bästa Lisa på dagen. Därefter tacooomys hemma hos gummsan tsm med Razmus och mini. En super mysig filmkväll med godaste maten. 

Hoppas eran måndag börjat bra & även slutar bra. Min började på topp, 2 h träningspass med mamsen & därefter jobb fram till 17.00.

Puss & kram ha en fin kväll alla! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: