Inte tid att vara sängliggandes

Inte tid att vara sängliggandes

Hej underbara ni!

Hoppas ni mår prima , iaf betydligt bättre än vad jag gör.. suck , pust & stön!

Har gått & blivit höstsjuk.. Det är så jobbigt att vara sjuk, känner mig fruktansvärt rastlös, jag har inte tid med detta nu.

Dels pga jobbet som rullar på som de ska, träningen som gått så grymt bra sista tiden. Har verkligen kommit in i det till 110%, löpningen har gått som smort & ja gymmet också. Men nu kände tydligen mitt immunförsvar & kroppen att jag skulle bli lite förskyld. Inte lite heller, mår just nu f*n. Tackar för att det inte håller för evigt när de är höst förkylning /sjuka.

Men det positiva med att vara sjuk det är att få spendera tid med världens bästa älskade prinsessa , min älskade lilla vovve. En liten tjej som inte släpper matte ur sikte . Älsklings vovve <3 hon får mig att bli så lycklig & vi blir ännu lyckligare när husse kommer hem & myser med oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: