Fredagseeling

Fredagseeling

img_1001-1.jpg

Underbara fredag, vilken dag eller rättare sagt vilken vecka det varit. Det har gått i ett med både jobb, träning, ärenden. Har hunnit spendera tid med några vänner efter jobbtid trotts att jag haft fullspäckad schema. Jag har hunnit ta mina viktiga & sköna morgon promenader trotts att jag knappt haft tid med att sminka mig på morgonen. Men det gäller att planera sina dagar ibland. Jag har varit rätt så trött på månarna denna vecka men har verkligen tvingat mig själv att kliva upp vi 06 – 06.30 för att komma ut på en pw. När jag väl varit ute i några minuter så känner jag inte av min trötta känsla längre utan istället blir jag så peppad på att fortsätta gå ute i naturen ca 40- 50 min till innan de är dag för frukost & fix innan jobbet. Det finns nog inte skönare med att träna på morgonen. Antingen gymmet eller pw/löprunda föredrar jag innan jag kickar igång mina dagar med jobb & ärenden.

Min fredag står utan planer, som det ser ut blir det hemgång direkt efter jobbet. Handla lite foodie foodie innan hemgång dock. Sen blir de någon lätt middag framför en fredags film. Är inte alls så sugen på någon utgång eller så. Vill bara hem och ta det myspys med min lilla familj. Såna fredagar är också väldigt viktiga, att få komma hem, landa, byta om till mysiga pyjamasbyxor & en riktig  myströja, tända upp mysiga ljus och lägga sig i soffan.

Det är precis så min fredag ska se ut!

Ha en underbar fredag fina ni! Puss och kram 

(JUST DET, ETT KANON ERBJUDANDE SOM FINNS PÅ CARINO STOCKHOLM I GAMLA STAN)

Vid köp av 1 presentkort så får du ytterligare ett på köpet, gäller fram till den 23/12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: