Träning både utomhus och inomhus idag

Träning både utomhus och inomhus idag

Idag onsdag blev det först träning utomhus därefter inomhusträning. Nu på sommaren varierar jag en del med träningen. Oftast blir det på sats inomhus & vissa dagar när jag inte tränat på gymmet försöker jag träna minst 45 min utomhus/hemmaträning.

Såhär blev passet idag, först ett skönt cardiopass i fina sommarvädret. 40 härliga minuter i naturen, därefter detta pass nedan som jag fick inspiration utav duktiga Ida Warg från hennes blogg sida idag. Rekommenderar er varmt att ta del av hennes träningspass då det är grymt bra.

SQUATS 20*4 medium band

BENSPARK BAKÅT 20*4 medium band

HÖFTLYFT 20*4 medium band

ARMHÄVNINGAR 10*3

DIPS 10*3 SQUATS 20*4 medium band

BENSPARK BAKÅT 20*4 medium band

HÖFTLYFT 20*4 medium band

ARMHÄVNINGAR 30

DIPS 30

Önskar er en fortsatt fin onsdag. Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: