Gravid hängselbyxor

Gravid hängselbyxor

Hej underbara ni,

Hoppas ni mår bra, har varit full rulle för mig dom senaste dagarna, det har bl.a. varit två event som jag ska skriva om senare, födelsedagsfirande för min vän. Jobb, träning & barnvagns kikande.

Vi har bestämt barnvagn & denna vecka lägger vi beställningen på dröm vagnen. Så häftig & underbar känsla.

Inlägget idag ska handla om hängselbyxor. Jag har blivit galet kär i hängselbyxor. Har alltid sagt att den dagen jag själv blir gravid ska jag bära det & nu kan jag det. Det är så fint på andra så visste inte om det passade mig.. Men jag känner mig verkligen bekväm i det & fin. Så det har blivit graviditetens bästa plagg än så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: