BRA DAG

BRA DAG

Eftermiddagen blev att promenera hem från jobbet , sen kom Emilie hem till mig nästan direkt. Vi tog en PW i över en timme i riktigt bra tempo. Blev även lite intervaller 🙂 Känns så himla skönt efteråt verkligen och tiden går så snabbt när man babblar hela tiden! Känns så skönt att ha någon man kan promenera tillsammans med, tiden går snabbare. Klart det är skönt att gå själv ibland också med musik i öronen. 🙂 Efter träningen hade mamma fixat kyckling till mig, det åt jag med avokado och lite grönsaker.

 

TESTAD

Nu har jag testat rakmaskinen ifrån PHILIPS , riktigt nöjd med resultatet. Benen är lena och det var enkelt att använda den. Absolut något jag rekomenderar om ni vill få lena ben. Ni kan ha den inne i duschen ( skadar ej om vatten kommer på den ) som ni kanske förstår 🙂 den var smidig och det gick snabbt. Kommer använda den flera ggr, en självklarhet! 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: