good day sunshine

good day sunshine

Heeeej på er alla goa och glada! Blir så glad av det fina vädret, humöret är på topp men hade dock inte tvekat att  ligga ute och sola just nu. Alla kunder kommer in med fina sommar outfits medans jag går här inomhus på jobbet och strosar runt i arbetskläderna. Idag har jag hunnit gått/jogga i 1h och 45 min hur skönt som helst, visst är jag hurtig 😉 Mötte upp Zarah på stan halvägs sen gick vi runt Djurgården och in mot stan igen. Käkade en enkel frukost och sedan varit på lite ärenden igen åt the boss 🙂

Dagen har börjat riktigt bra idag, om en timme är det lunch men jag vet inte vad jag ska äta.. Missade min matlåda i kylen hemma, suck och pusssst. Ville ju ha kycklingen, någon som har tips på vad jag kan äta för gott/nyttigt till lunch?

ha en bra dag // Paulina 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: