Ny vecka

Ny vecka

Godmorgon på er sötnosar. Redan en ny vecka och mer regn/blåsigt väder. Snart är det ju midsommar, känns så himla tråkigt. Har fått förfrågningar om olycka saker på midsommar men vet inte riktigt vad man ska hitta på. Det beror helt och hållet på vädret:/ come on, det är så himla tråkigt!! Ge oss sol och värme så man åtminstone kan få bli lite brun och få vara ute i ett skönt väder. Juni är snart slut och det är mitten av sommaren vad är detta 🙁

20120618-102341.jpg
Det kanske är tjatigt men jag åt det igen, gör det ni också. Det visar resultat annars hade jag inte gått ner 10.5 kg 😉 så klart lite mer arbete själv också, promenad och annan träning.

20120618-102613.jpg

//Paulina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: