En bra start på dagen

En bra start på dagen

För att känna att du ska orka med en måndag morgon eller vilken dag som helst så är det viktigt att få i sig en bra frukost. Frukosten är det viktigaste målet på dagen. Även ett träningspass skulle inte sitta fel på morgonkvisten. Det räcker att du promenerar en stund i snabbt tempo, sen kör du styrka med din egen kroppsvikt. Då kommer du känna att du är piggare och du kommer garanterat att orka mera resten av dagen. Tränar du på morgonen dempar även stressen vissa har under arbets/skoldagen.

En bra början – Grönt te, Citron vatten, ägg som du kan göra ganska mycket med. som ex äggröra, kokt ägg, stekt ägg, omelett med kalkon och paprika. Det är absolut något du blir mätt på. Turkisk yoghurt är också väldigt nyttigt och mätt blir du.

 

Ha en toppen bra dag! puss på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: