Härliga söndagen

Härliga söndagen

Här är ett inlägg från hela söndagen, lite sent men bättre sent en aldrig. På söndagen blev det fin middag med familjen och min älskling på Tingsgården. Det var verkligen super mysigt!

förätten

Varmrätten

den goda efterrätten

Det var lite bilder från den mysiga middagan i söndags. Efter maten åkte vi hem och bestämde oss för att åka ut på sjön med pärlan och såklart båten. Det var faktiskt inte så farligt kallt som jag trodde att det skulle vara. Det var riktigt kul att få komma ut och åka, jag hoppas verkligen att vädret blir fint denna eftermiddag eller en annan dag denna vecka. Då blir det ut på vattnet igen. Ser ni någon åka ute i sundbyholm är det nog mig ni ser;)

Underbar söndag, //paulina

 

2 svar på ”Härliga söndagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: