rekomenderar

rekomenderar

Det här är något jag absolut rekomenderar för dig som vill ha en fräsch och en fin lyster i ansiktet. Du kanske har problem med hyn då är Dermalogica ett perfekt märke för dig. Det finns en uppsjö av olycka produkter som passar olika hudtyper. Dom produkterna på bilden kanske inte passar just dig, men har du lite mer problemhy rekomenderar jag dig att gå på en face mappning så en hud terapeut kikar vad som passar dig. Vad som finns på bilder skriver jag neranför i ordning som dom ligger.

1. Special cleansing gel –  Den är båder för normal/torr hy, normal/fet hy. Det är ett löddrande rengöringsgel som snabbt tar bort makeupen och smuts utan att torka ut huden. Den är mycket dryg du så bör inte ta för mycket.

2. Daily microfoliant – Den passar alla hudtyper och hudtillstånd, det är någon alla kan ha. Det är en produkt som är skonsam nog att använda dagligen! Det är som ett pulver som ger huden en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Den hjälper till för förbättra hudens lyster och struktur.

3. Skin smooting cream – Är en ansikts kräm för en normal/torr hy. Det är en mediumlätt, fuktig creme som jämnar ut fina torrhetslinjer och lindrar stamhet.

4. Multivitamin power firm – Detta är ett utslätande ögonbalsam som är bra för solskadad h. Vitaminerna A, C och E samt elgextrakt förbättrar spänst och elasticitet.

Behöver du bra produkter då tycker jag inte att du ska tveka. Är för både killar och tjejer 🙂 Gå in på salongen så kanske du hittar någe mer spännande , här har ni den

//Paulina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: