Monday monday

Monday monday

Måndag redan..

Tänka sig att halloween helgen är slut och det är början på en ny vecka samt ny månad. Läskigt snabbt tiden går, men jag får se det på den bra sidan. Att dagarna går fort är för att man har kul & att man har något att göra hela tiden så tiden bara springer iväg.

En månad kvar till december och juletiden närmar sig, hur mysigt är inte det? jag tycker det är mysigt med julen. använda vinterjackorna , kura ihop sig framför brasan och dricka varm choklad. Igår åkte vinterjackan på när jag var ute och gick med snuttan på kvällen. Var så kyligt så den behövdes verkligen. Dock var det fortfarande för fuktigt och höstigt ute. så det var inte lika skönt. Så hoppas det blaskiga vädret försvinner snart så vi får snö istället.

Men iaf Idag måndag började jag dagen med en promenad med mini, sen åkte jag till träningen för att köra ett förmiddagspass, idag blev det fett förbränning på crosstrainingen 20 min, 10 min 1700m på rodden sen fokus mage idag, plankan och avslutade med stretch. Nu är det tags att bege sig till jobbet efter ett skönt träningspass.

imageimage

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: