SUNGLASSES

SUNGLASSES


Nya fräna glasögonen har jag införskaffat mig nu när våren närmar sig. Fastnade direkt för dessa härligheter. Maui Jim heter dom och du hittar dom HÄR , rekommenderar dessa om du letar bra glasögon mot den starka solen.

Det jag gillar med dom är att de ser inte ut som alla andra jag äger, modellen är lite rundare, färgen är red & black. Glaset på glasögonen är med polariserat film med hög transparens & har hög hållbarhet. Det passar perfekt när jag kör bil mkt & ljuset reflekterar, likaså så skyddar glaset mot de skadliga strålarna solen ger oss. Även att dom tål vattenstänk, perfekt när man är på stranden eller åker båt. De kommer sitta som en smäck i sommar.

DSC03822

DSC03824

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: