Måndagstips 

Måndagstips 

börjar med att säga välkommen solen, vilken glädje & hur skönt är inte de med lite värme & ljus. 

För att dra gårdagen lite kort så blev det promenad & lunch ute i fina vädret med Razmus & Josephine (såklart mini också) sen blev det att avsluta söndagen med ett intensivt träningspass med Razmus. Grymt skönt men idag känns de i kroppen. Tänkte ge er lite tips när ni ändå är inne & läser, som ni såg så fick jag mitt efterlängtade paket förra veckan från the white one, mina absoluta favorit kosttillskott. Var en hel del roligheter i paketet men tänkte tipsa om en grej nu. 

Får ni i er tillräckligt med fisk? Om inte ska ni pröva dessa omega3 tabletter. Dom är grymma. Jag själv älskar att äta fisk, men måste erkänna att jag är rätt dålig på att fixa det hemma. Men nu mot sommaren kommer det bli fisk ofta. För mig mer ”vår/sommar mat”. Dessa har varit fantastiska under den period jag inte får i mig så mkt fisk. Dessutom är dom här OMEGA 3 tabletterna i smak av citron & smakar gott. GKommer fortsätta med dom här ett bra tag till. Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: