M I D S O M M A R

M I D S O M M A R

Hej härliga ni!

Då var det redan söndag & Midsommardagen var då redan över, vilken dag det var. Först blev de häng tillsammans hos Emmas kompis Alexandra där vi käkade lite lunch och firande midsommar tsm innan vi skulle åka vidare hem till Andreas där Fredde , Olivia & Hanna var. Då blev det att fortsätta midsommardagen med mycket skratt, lekar, dans , bra musik & grillning. Blev en rätt lugn midsommar med härliga vänner & såklart älskade mini som var med oss på midsommar. Klart lilla prinsessan ska få vara med och springa runt och leka & gosa.           Goa vänners Selfie time med min lur, haha   Mästerkock till pojkvän , grillmästarn.  

 hoppas ni hade en dunder bra midsommardagen fast vädret var lite upp och ned. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: