Rehabilitering

Rehabilitering

Hej kära läsare, som jag berättat tidigare så har jag råkat ut för en väldigt tråkig förslitningsskada vilket kommer att påverka min löpträning en aning, dock så arbetar jag hårt för att göra det bästa av situationen. Jag har nyligen fått mina personliga inlägg till skorna, vilket dock inte är så jätte skönt, men det är bara att bita ihop och hoppas på att dem hjälper mig med min rehabilitering.Jag har även fått kontakt med Gustav på Naprapatlabbet i Stockholm, en kille som är helt underbar och så grym på det han gör.

 igår så var jag på mitt andra besök hos Gustav och jag är så glad att jag fick kontakt med honom för han kunde se direkt vad det var för problem med min fot och andra saker som ökar påfrestningen på min skada.

Igår gick han igenom och förklarade hur vi ska gå till väga med rehabiliteringen, så gick han även igenon rygg & benen på mig, vilket släppte på så mycket spänningar i min kropp, känner idag hur det verkligen gav resultat.
Han har även gett mig övningar och instruktioner på hur jag ska göra dem på rätt sätt för att bygga upp muskelparitet runt foten och musklerna som är kopplade runtomkring.  
När jag hade varit hos doktorn och fått höra hur mycket fel det var, att jag inte ska göra det ena eller det andra så kändes att bara hopplöst, men efter att träffat Gustav och fått så mycket pep och hopp igen av honom så känner jag verkligen att detta kommer att bli bra, riktigt bra. Jag kommer inte att ge upp, kommer att fortsätta träffa Gustav på Naprapatlabbet och med hans hjälp och all pep jag får av min sambo hemma och på gymmet så ska jag få ordning på min kropp ingen.

Jag har även pratat med Gustav om mina fantasiska vänner, familj och er mina underbara läsare att vi ska fixa så att även ni om ni kanske känner er trötta, stela, stressade eller har någon gammal skada i kroppen som ni inte får bukt med men känner att det inte längre är värt att sitta och må dåligt och ha ont i kroppen så ska ni höra av er till Gustav, så jag har fixat att ni som ringer eller mailar gustav och uppger mitt namn “Paulina” vid bokningen för ett besök så kommer ni att få 20% rabatt på erat besök, detta gäller även om ni bara känner för att gå upp till honom och knäcka ut ryggen eller bara prata lite för det är något som är väldigt lätt med honom.

Kram på er och ta hand om era kroppar, det är det viktigaste ni har!

One thought on “Rehabilitering

  1. Älskade dotter, hoppas innerligt att det kommer att blir bra, jag har nu bokat en tid även jag hos honom, håller tummen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: